Zoeken naar foamboard bedrukken

foamboard bedrukken
Reclameborden Bevisible Reclame.
Foamboard is licht. Dit bestaat uit 2 vellen karton met daartussen een laagje piepschuim Styropor. Het karton is verkrijgbaar in talloze kleuren en natuurlijk full colour te bedrukken. Wilt u een offerte voor een foamboard reclamebord? Vraag deze gerust aan!
foamboard bedrukken
Foambord - Cito Dartli. map-marker. phone-square. envelope. thumbs-up. apartment. heart. star. leaf. rocket.
Bedrukte foam borden lamineren. Na het bedrukken van de foamboarden kunnen we uw afbeelding voorzien van laminaat. Laminaat geeft extra bescherming tegen krassen en beschadigingen, beschikbaar in glans en mat. Glans laminaat heeft een hoogglans uitstraling en mat laminaat heeft een matte, satijnachtige uitstraling.
Foamboard bedrukken en bestellen - Drukland.
Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkoop foamboard bedrukken. Foamboard is een superlicht materiaal wat handig te gebruiken is op beurzen of tijdens presentaties. Perfect voor bijvoorbeeld een presentatie of bedruk een foto op foam. Onze foamboarden zijn 5 mm en 10 mm dik en zowel onbedrukt als bedrukt te bestellen.
A1 Foamboard bedrukken - DesignPrinting.
Wil je snel je A1 foamboard laten bedrukken? Kies dan voor SPOED-levering voor topkwaliteit A1 foamboards binnen 24 uur, de snelste levertijd van Nederland! Topkwaliteit prints op foamboard Eenvoudig online bestellen Verschillende formaten foamboard Gratis bestandscontrole Unieke service - Bestel direct!
Foamboard bedrukken en bestellen - Reclameland.
Goedkoop foamboard bedrukken. Laat foamboard bedrukken met uw ontwerp en val meteen op of bestel een foto op foam voor een verbluffend mooi resultaat. Net als ons massief karton is foam, ook wel bekend als schuim, bijzonder veelzijdig en voor vele toepassingen goed geschikt.
JenDuMoulin - Grafische Studio.
Zoals het opmaken van bijvoorbeeld promotiematerialen, flyers, advertenties, instore-materialen en visitekaartjes. Ook kunt terecht voor drukwerk, stickers het bedrukken van: mokken, cadeauartikelen en bedrukt textiel. Zowel particulier als zakelijk, kleine en grote oplages. Wat is er nou leuker dan Je Eigen Mok met bijv.: een mooie foto. een persoonlijke boodschap. Op de website van Je Eigen mok kunt u zelf mokken ontwerpen en bestellen.Binnenkort zal de website verhuizen naar JenDuMoulin.nl. Foto op foamboard. Wilt u een mooie foto op foamboard of heeft u presentatie-materiaal nodig?
Foambord bedrukken online ontwerpen Printshopz.nl.
Laat jouw promotie, presentatiemateriaal, wanddecoratie of fotopaneel nog beter opvallen door te kiezen voor een foamboard! Een foamboard heeft een kern van foam wat er voor zorgt dat het materiaal zeer licht is en daarom veelzijdig binnen toegepast kan worden.
Foamborden - Druk-Store Leusden.
Foamborden leveren wij in ieder denkbaar formaat en worden fullcolour naar wens bedrukt. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar met standaard zodat ze gemakkelijk blijven staan. Gezien het materiaal zijn foamborden minder geschikt voor buitengebruik. Enkel- of dubbelzijdig, Rechthoekig of rond, het kan bij Druk-store! Foamboarden opmaken en bedrukken.
DrukwerkMAX - Zakelijk.
Roll-up banner bedrukken. Spandoek laten bedrukken Banner. Vlaggen bedrukken beachflags. Transparante stickers op rol drukken. Vouwkaarten Z-fold drukken. Witte folie stickers op rol drukken. Zelfklevende posters drukken. Enveloppen bedrukken groot formaat. Enveloppen bedrukken klein formaat. Gekleurde Enveloppen Bestellen. Notitieboeken wire-o bedrukken.
DPS Copynet Breda PLASTIFICEREN FOAMBORDEN.
Naar wens kunnen wij waterdicht plastificeren tot een maximaal formaat van A0 1189 mm x 841 mm. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw geplastificeerde drukwerk op een 5 mm foamboard te monteren. Het lichte doch stevige materiaal leent zich ideaal voor cadeauchecks, presentaties, beurzen, etc.
Drukwerk bij KLD Graphics KLD Graphics.
De trots van onze beletteringsafdeling is de Agfa Anapurna M1600 printer. Met deze ultra hoge kwaliteits printer bedrukken wij vrijwel elk gewenst materiaal in kleine of hele grote oppervlakken tot een dikte van maar liefst 4,5, cm in een fotorealistische kwaliteit. Hiermee ontstaan ongekende mogelijkheden voor kantoor- of in-store decoratie, bewegwijzering, gevelreclame, informatie- en reclameborden, etc. De materiaalkeuze is vrijwel onbeperkt: hout, karton, trespa, glas, spiegels, perspex, foamboard, aluminium, geborsteld aluminium, etc.
Ricard Drukwerk.
Indien de plafondhangers voor een langere tijd gebruikt zullen gaan worden dan adviseren wij te kiezen voor dit materiaal. Als de hangers voor een korte periode zullen worden ingezet dan zijn foamboard en massief karton zeer geschikte alternatieven. Eigen contour Eigen maat.

Contacteer ons